Set argint, pandantiv, cercei si inel, cu marcasite

798 lei

Set argint, pandantiv, cercei si inel, cu marcasite: Set argint 925 format din pandantiv, cercei si inel, un model deosebit de sensibil si elegant, elaborat, o serie de volute care converg precum evenimentele vietii pe care o traim: nimic intamplator, totul cu repetitie. Marcata de prezenta marcasitelor, pline de mister si stralucire, aceasta bijuterie, precum viata, are partea ei de necunoscut.
Lungime pandantiv: 3,2 cm.
Greutate pandantiv: 4 gr.
Lungime cercei: 2 cm.
Greutate cercei: 6,8 gr.
Marime inel: M8.5
Greutate inel: 6,3 gr.

1 în stoc

SKU: SD001028 Categorie:

Purtate ca amuleta sau talisman, marcasitele pot fi intrebuintate doar de cei care sunt curati in inima si suflet, deschisi si onesti, aceste cristale fiind un instrument excelent pentru magi. Marcasitele ajuta purtatoarea lor sa-si depaseasca toate indoielile si temerile, sa devina mai armonioasa, mai puternica, sa poata manifesta pozitia de lider, sa aiba mai multa incredere in sine. Persoana care poarta aceasta piatra devine mai rezonabila si curajoasa. Acest mineral cu proprietati magice era folosit adesea in Evul Mediu, de alchimisti.
Se crede despre marcasite ca au proprietati de vindecare. Ele sunt capabile sa reduca stresul si sunt un sprijin in tratarea depresiei. Aceste minerale reinstaureaza armonia interioara, reduc excitabilitatea nervoasa, elimina atacurile de panica si frica. Cristalul acesta are un efect calmant asupra sistemului nervos, normalizand activitatea sa pentru o lunga perioada de timp, cu un aport semnificativ de energie pozitiva, inlaturand timiditatea.
Din punct de vedere astrologic, expertii au stabilit ca marcasitele se afla sub protectia si influenta a doua planete: Marte si Neptun, care le transmit energiile si informatiile specifice lor, puterea lor extraordinara. Din aceasta motiv, acest mineral este deosebit de util persoanelor nascute sau cu Ascendentul in zodiile: Berbec, Scorpion si Pesti.
Marcasitele vin sa evidentieze formele si sa dea stralucire si noblete acestui ansamblu.
O bijuterie revigoranta care va va deschide inima catre ceilalti si care va atrage atentia tuturor asupra dumneavoastra!

Informații suplimentare

Bijuterie inițiatică

Nu

Categorie

Seturi din argint

Mărime inel

8.5 (diametru int. 18,5 mm)

Pietre

Marcasite