Acest magazin cu bijuterii astrologice personalizate a apărut ca o extensie firească a pasiunilor în domeniul spiritualității, astrologiei precum și a dragostei de frumos.

De ce bijuterii?

Bijuteria, aceasta creatie unica si emotionanta nascuta din imbratisarea daruita de argint pietrei semipretioase, raspunde nevoii noastre de frumos. Frumosul e o necesitate ancestrala, atavica, sadita in noi de la Creatie. Frumosul insoteste trupul, bucura ratiunea si hraneste sufletul nostru. Frumosul vindeca, creste, potenteaza manifestarea tuturor virtutiilor si potentialitatilor noastre.

Conceptul acestor bijuterii porneste de la calitatea fundamentala, de la vibratia specifica fiecarei pietre. Piatra nu este modelata pana la a fi incorsetata intr-o forma predefinita. Designul acestor bijuterii este adaptat pietrei, formei si specificitatilor sale, piatra dictand forma finala a bijuteriei. Argintul, acest material cu proprietati deosebite de protectie si vindecare reprezinta doar un suport al pietrei, potentandu-i valorile si punandu-i in valoare frumusetea. Designul si argintul sunt doar un pretext, de aici si unicitatea lor.

De ce astrologice?

Astrologice pentru ca Soarele, acest mare generos, rasare in fiecare dimineata luminand si incalzind intreg Pamantul, pe noi toti, mai presus de virtutiile sau pacatele noastre. Darul sau de iubire este atat de evident si palpabil incat nu poate fi negat.

Luna, in trecerea ei in timp si spatiu pe bolta noastra cereasca misca pana si oceanele, influentand bioritmul intregii creatii.

Cred ca doar ignoranta ii poate face pe unii sa creada ca miscarile planetelor mari ale sistemului nostru solar: Marte, Venus, Mercur, Jupiter, Saturn, Neptun, Uranus si Pluton, nu ne influenteaza viata, gandirea si simtirea.

Astrologii se bazeaza pe conceptul conform caruia un semn astrologic este condus de catre o anumita planeta si inspirat de un grup de planete. In functie de miscarile si pozitiile acestora, particularitatile personalitatii noastre sunt stimulate, exacerbate sau, dimpotriva – diminuate, blocate.

De ce personalizate?

Personalizate pentru ca nivelul de evolutie astral dobandit anterior si amprenta astrala pe care o primim in momentul nasterii da fiecaruia dintre noi unicitatea sa, cu caracteristici foarte particulare. Exista cate o piatra semipretioasa pentru fiecare zodie, pentru fiecare planeta, pentru fiecare centru energetic si informational, structura, biocamp si organ.

Daca porti o bijuterie compusa din mai multe pietre alese astrologic in functie de data, ora si locul nasterii iti poti dezvolta mai usor anumite calitati si poti face fata mai bine diferitelor situatii delicate ce pot aparea in viata ta. Tot un astrolog iti poate determina combinatia ideala care sa amelioreze un aspect sau altul al astrogramei tale, aferent unui aspect de viata sau altul.

Cine suntem?

Suntem Creatia Divina a celei de-a VI-a zile, cea mai elaborata, mai sofisticata, si probabil, si cea mai usor de dezechilibrat.

Pentru ca mai inainte de a fi trup si ratiune, suntem duh, suflare divina, suntem energie si informatie. Existam fizic si mental pentru ca, in primul rand, avem un sistem de centri, structuri si biocampuri foarte elaborat, care sustine structurile fizica si rationala, atat de palpabile si evidente, dar, totodata, atat de efemere.

Haideti ca impreuna sa ne cunoastem si, odata cu aceasta, sa redescoperim noi valente ale lumii in care traim.

Bijuterii astrologice personalizate

Daca sunteti in cautarea bijuteriei din argint perfecte, atunci ati ajuns in locul potrivit. Perfectiunea nu este un concept general valabil, impersonal, imuabil. Ea capata valenta si valoare in momentul in care este inclusa intr-un sistem de referinta, raportata la o anume persoana. Prin urmare, perfectiunea este o chestiune personala, fiecare cu perfectiunea lui.

Site-ul nostru va propune bijuterii din argint unicat, realizate conform principiilor spirituale si astrologice, care sa va puna in valoare calitatile, sa va inspire, sa va protejeze, mereu in cautarea perfectiunii individuale. Cu modele deosebite, din pietre semipretioase foarte cautate, saupietre semipretioase rare, bijuteriile din argint initiatice vin sa raspunda necesitatilor dumneavoastra de frumos, de armonie, de vindecare.

Cunoscutele pietre de ametist, cuart roz, piatra lunii, labradorit, peridot, citrin, smarald precum si pietrele Noii Ere: moldavit, serafinit, angelit, celestit, sugilit, iolit, kyanit, azurit, larimar, transforma bijuteriile din argint in accesorii preferate datorita frumusetii naturale si varietatii pietrelor, semnificatiilor si efectelor terapeutice.