ISTORIC

Milenium-Quantum Quattro este o combinatie unica de minerale care contin oxid de cupru si care cristalizeaza avand ca baza cuartul. Cele cinci componente principale ale acestui mineral sunt: Dioptas, Malachit, Crisocola, Shattuckite si Cuart fumuriu, dar el poate contine si alte minerale cum ar fi: Aur, Ajoit, Citrin, Azurit precum si alte pietre unice. Culoarea sa magnifica vireaza de la nuante de albastru si verde care se profileaza minunat pe nuantele de alb, gri pana la fumuriu, al cristalului – baza Cuartul. Acest cristal a fost descoperit pentru prima data in 1996 in Namibia. Ulterior, exemplare deosebite de Milenium-Quantum Quattro au fost gasite in Mina de Crin din Ica, Peru. Acestea sunt singurele doua localitati cunoscute pana in 2023.

 

CARACTERISTICI

Milenium-Quantum Quattro este uneori numit piatra vindecarii holistice pentru ca ajuta comunicarea dintre inima si suflet. Simbolizand integritatea si pacea, Milenium-Quantum Quattro te invata cum sa lasi in urma orice nu-ti mai serveste.

La nivel rational, Quantum Quattro combina energiile cristalelor cu vibratii ridicate din componenta sa pentru a va extinde latura intuitiva. Aceasta piatra va poate ajuta sa comunicati simtindu-va confortabil, mai ales in medii sociale noi. Crisocola si Azuritul din componenta sa au energii care echilibreaza procesul de gandire, ajutandu-va sa alegeti cuvintele potrivite pentru a le rosti direct din inima. Malachitul creeaza un scut pentru energiile negative si ofera un sentiment de protectie, permitandu-ti sa va simtiti in siguranta si protejati.

La nivel psihologic Piatra Milenium sau Quantum Quattro vindeca in mod eficient efectele durerii sufletesti acumulate in viata actuala sau mostenite din alte vieti, scotand la lumina sentimentele reprimate la nivel foarte profund, inclusiv cauzele lor psihosomatice.

Shattuckitul din componenta lui Quantum Quattro anuleaza ordinele hipnotice care impiedica utilizarea viziunii psihice, desfacand vechile legaturi si relevand secretele din vietile anterioare. Calitatile sale foarte protectoare impiedica orice forma de parazitare informationala si energetica iar vibratia sa se ridica atunci cand cristalul, prin meditatie personala, intra in contact cu Sursa cea mai inalta – Divinitatea. Contribuie la dezvoltarea abilitatilor psihice precum scrierea automata si telepatia, facilitand comunicarea clara cu Entitatile de Lumina. Este o piatra a adevarului si, in timpul rugaciunii sau a meditatiilor, ne conecteaza aducand intelegere si informatii din Inalt.

La nivel emotional, Shattuckitul din componenta lui Quantum Quattro, piatra puternic spirituala, stimuleaza chakra celui de-al treilea ochi – Ajna si chakra gatului – Vishuda, armonizandu-le si aliniindu-le. Conferind o viziune psihica clara, ajuta la intelegerea momentelor “cheie” din trecut prin decodificarea imaginilor vazute si constientizarea acestora. Aceasta semipretioasa este de folos in special atunci cand experientele vietilor anterioare blocheaza abilitatile metafizice pentru ca rupe un ciclu de codependenta karmica prin taierea legaturilor si anihilarea tiparelor uzate.

Aceasta semipretioasa va permite sa eliberati traume din trecut precum: frica, durere, atitudini de judecata si gelozie, ducand la acceptare, bunatate, iertare, calm si claritate mentala. Despre Quantum Quattro se crede ca ajuta la impamantare si la inlaturarea dependentei. Ofera protectie impotriva energiilor nefolositoare. Invata cum sa-ti asumi responsabilitatea pentru actiunile, sentimentele si gandurile tale.

Shattuckitul induce capacitatea de a primi si decodifica mai multe mesaje din Inalt precum si intelegerea mai profunda a celor curente.

Cuartul transparent si cuartul fumuriu sporesc vibratiile cristalelor din Quantum Quattro, ajutand in acelasi timp la alinierea chakrelor tale.

La nivel spiritual piatra Milenium sau Quantum Quattro clarifica vederea psihica si protejeaza. Aceasta piatra rezoneaza cu marea schimbare a vibratiei energetice a Terrei, fiind una dintre semipretioasele Noii Ere.

Combinatia de cristale din care este alcatuit Quantum Quattro simbolizeaza integritatea si pacea sufleteasca.

Ancorand energiile spirituale in campul planetar, aceasta semipretioasa permite circulatia libera a informatiilor pe toate nivelele fiintei. Are efecte protectoare semnificative, absorbind energiile negative si poluantii.

Piatra Milenium sau Quantum Quattro, aceasta semipretioasa a transformarii, are efecte puternice asupra campului energetic, intarind sistemul imunitar si activand vindecarea ADN-ului.

In astrologie, Piatra Milenium sau Quantum Quattro este una dintre semipretioasele asociate semnului zodiacal Sagetator. Dupa Topaz, piatra principala a Sagetatorilor, Piatra Milenium sau Quantum Quattro este considerata o buna alternativa pentru Sagetatori din cauza unor caracteristici si semnificatii asociate care se potrivesc trasaturilor acestui semn zodiacal.

Simbolismul spiritual: Piatra Milenium sau Quantum Quattro este asociat cu intelepciunea si cresterea spirituala. Sagetatorii sunt cunoscuti pentru ca sunt in cautarea adevarului si a intelepciunii, astfel incat Piatra Milenium sau Quantum Quattro poate fi vazuta ca o piatra care sustine aceasta cautare a cunoasterii spirituale.

Energie pozitiva: Piatra Milenium sau Quantum Quattro este adesea asociata cu energia pozitiva, optimism si bucurie de viata. Acestea sunt trasaturi care se potrivesc cu personalitatea Sagetatorului, care este cunoscut pentru optimismul si entuziasmul sau.

Protectie: Se crede ca Piatra Milenium sau Quantum Quattro ofera protectie impotriva energiilor negative si a ghinionului. Acest aspect poate fi important pentru Sagetatori, care sunt inclinati sa fie aventurosi si sa exploreze lumea, adesea intalnind provocari.

Imbunatatirea comunicarii: Piatra Milenium sau Quantum Quattro este de asemenea asociat cu imbunatatirea comunicarii si a relatiilor interpersonale. Sagetatorii au deseori un dar pentru comunicare si socializare, si aceasta piatra poate ajuta la dezvoltarea acestor abilitati.

Pietrele albastre, in special cele in nuante de albastru intens, precum Piatra Milenium sau Quantum Quattro, pot fi considerate pietre norocoase si pentru Varsatori. Aceste pietre au semnificatii si caracteristici care se potrivesc trasaturilor zodiacale ale Varsatorului. Iata cum actioneaza Piatra Milenium sau Quantum Quattro si cum se potriveste cu semnul zodiacal Varsator:

Piatra Milenium sau Quantum Quattro este adesea asociata cu intelepciunea, claritatea mentala si comunicarea. Acestea sunt trasaturi care se potrivesc cu natura Varsatorului, care este adesea deschisa la idei noi si iubeste sa exploreze concepte si informatii noi. Piatra Milenium sau Quantum Quattro poate sustine dezvoltarea intelectuala si claritatea de gandire.

Piatra Milenium sau Quantum Quattro este o piatra albastra profunda cunoscuta pentru conexiunea sa cu lumea spirituala si pentru capacitatea sa de a stimula intuitia. Varsatorii sunt adesea deschisi la idei si concepte spirituale, asa ca Piatra Milenium sau Quantum Quattro poate ajuta la dezvoltarea si amplificarea acestei laturi a personalitatii lor.

Piatra Milenium sau Quantum Quattro este o piatra semipretioasa albastra intensa care este adesea asociata cu intelepciunea si invatarea. Varsatorii sunt cunoscuti pentru ca isi doresc sa invete in mod continuu si sa isi extinda cunostintele. Piatra Milenium sau Quantum Quattro poate stimula dorinta de invatare si poate aduce inspiratie in procesul de explorare a cunoasterii.

 

Este important sa mentionam ca interpretarile si semnificatiile ezoterice ale cristalelor pot varia in functie de credinte si experiente personale. Utilizarea si intelegerea Pietrei Milenium sau Quantum Quattro in contextul spiritual trebuie sa fie intotdeauna respectata si explorata cu discernamant si constienta.