Cum se face livrarea

Selectia modalitatii de livrare se face in functie de localitatea specificata de dumneavoastra la adresa de livrare. Coletele vor fi livrare prin curier rapid in cazul in care localitatea de destinatie se numara printre localitatile din reteaua curierului nostru. In caz contrar, livrarea o vom face prin Serviciul de Curierat al Postei Romane. Aceasta abordare este menita sa ne protejeze de situatiile in care taxa de livrare creste semnificativ datorita tarifelor pe km taxate de curieri in afara ariei lor de acoperire. Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei iar produsele sunt asigurate 100% pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Timpul de livrare prin Curier rapid este cuprins intre 2 – 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii iar prin Posta Romana este cuprins intre 5 – 7 zile lucratoare (in orice localitate din tara). Costul de livrare este suportat de catre vanzator. Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sau Posta Romana sa livreze la timp, fapt pentru care SignDesign nu va plati despagubiri pentru prejudiciile creeate de nelivrarea la timp a produselor.

Cum se face plata

Modalitatea de plata este plata ramburs (la livrare) Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea lor de la oficiul postal de care apartineti, in functie de metoda de livrare. In cazul livrarii prin Serviciul de Curierat al Postei Romane veti fi instiintat printr-un aviz postal introdus in cutia postala sa va prezentati la cel mai apropiat oficiu postal pentru a plati si ridica comanda efectuata. Daca nu primiti instiintarea in cutia postala, va recomandam sa verificati la Oficiul Postal de care apartineti primirea coletului in 3-5 zile de la momentul confirmarii preluarii comenzii. Atentie: Neacceptarea de la curier, absenta repetata de la adresa de livrare indicata/agreata sau neridicarea de la posta a unui colet aferent unei comenzi ferme lansate de dvs. atrage dupa sine inscrierea unei mentiuni negative in contul dvs. si blocarea unor comenzi viitoare pana la recuperarea costului de livrare si retur a coletului dvs. sau, dupa caz, inceperea demersurilor legale de recuperare a pagubelor create magazinului nostru.

Conditii de returnare

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati la numarul 0758.230.999 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa office@signdesign.ro Produsele cumparate pot fi returnate doar in ambalajul original (inclusiv elementele de protectie antisoc), fara a fi utilizate sau deteriorate, in termen de 10 zile de la primire (mai exact, sa ajunga la noi in cel tarziu 10 zile de la receptionarea lor de catre dvs.), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. SignDesign va inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor, prin mandat postal sau intr-un cont bancar indicat de dumneavoastra. Cheltuielile directe ocazionate de returnare a marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate in totalitate de cumparator iar returnarea produselor se va face folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor catre dvs. (ex.: daca ati primit produsele prin curier rapid va trebui sa ni le returnati tot prin curier rapid). Adresa de primire a produselor returnate: S.C. SIGN ART DESIGN S.R.L. Str.Petru Rares nr.7, Bl.B3, ap.33, Galati.

 

Site-ul https://signdesign.ro (numit in continuare Sign Design) este proprietatea SIGN ART DESIGN SRL, cu sediul social în Str.Petru Rares nr.7, Bl.B3, ap.33 -, Galati, Judet: Galati, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J17/195/2012, CUI: 29798025.

Folosirea acestui site implică acceptarea politicii de confidențialitate și a termenilor și condițiilor de mai jos.

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Sign Design.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului Sign Design – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea companiei și este aparăt de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul companiei a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Conform legii drepturilor de autor, dacă sesizați încălcarea anumitor drepturi intelectuale, vă rugăm contactați-ne.

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încalcare a termenilor și condițiilor.

Cu excepția situațiilor în care se precizează altfel, toate numele, logo-urile, mărcile comerciale, mărcile de servicii, numele comerciale sunt proprietatea SIGN ART DESIGN SRL și nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fără acordul nostru scris, exprimat anterior.

Politica de cookie-uri

Website-ul https://signdesign.ro folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți funcționalitatea și utilizarea website-ului de către vizitatori, precum și pentru a personaliza experiența acestora.

Legea aplicabilă

Prin folosirea site-ului Sign Design, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii Sign Design. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Administratorul site-ului Sign Design își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați.