Venus in Balanta (pozitie in domiciliu) definesc artistii veritabili, cu un dezvoltat simt al frumosului si al armoniei. Iubirea lor e una atent construita, in care rafinamentul pentru detaliu si intreg sunt manifestate in cel mai inalt grad. Romantici, atenti, comunicativi si afectuosi, ca si persoanele a caror Venus este in Taur, vor trai si exprima iubirea in toata frumusetea si plenitudinea ei.

Recomand acestor persoane cuart rutilat auriu si topaz imperial.

Cuartul rutilat auriu sau “vindecătorul aurit” facilitează comunicarea spirituală la mare distanță, inclusiv pe cea dintre lumi, și permite vindecarea la toate nivelurile, diminuand tendinta de superficialitate, nehotărârea, pretențiile afective și gelozia.

 

Topazul imperial, prin evidentierea resurselor interioare, arata modul in care, manifestand adevar si iertare, putem atinge o noua treapta a elevarii. Topazul ne ajuta sa intelegem ca suntem parte din creatie si ca viata noastra are un sens, transformand in noi verbul “a exista” in mult mai constientizatul “a fi”. Energia vibranta a topazului alunga indoiala, aducand in locul ei bucurie, generozitate si recunostinta. Conform traditiei, este o piatra a iubirii si norocului care ne ajuta la indeplinirea obiectivelor principale si anume sa invatam să apreciem sentimentele celorlalți și să ridicam iubirea la nivel de artă.

Topazul galben-auriu stimuleaza atat exteriorizarea prin afirmatii si manifestari, cat si interiorizarea prin vizualizare.

Venus in Scorpion (pozitie in exil) vorbeste despre iubirea patimasa, arzatoare dar ascunsa. O iubire devoratoare, mistica, atenta la amanunte, posesiva si geloasa. Iubirea nativilor posesori ai acestui aspect este traita la cote maxime, totul sau nimic, pretinzand partenerilor aceeasi implicare, acelasi curaj care merge pana la nesabuinta. Plina de mister, erotism si avand un magnetism aparte, iubirea acestor nativi poate fi pentru multi coplesitoare, solicitanta, de neinteles.

Recomand acestor persoane jaspul rosu si rubinul

Jaspul rosu (jaspul feruginos) pentru calitatea acestei pietre de a fi un adevarat energizant, dar avand, totodata, acel tip de energie armonioasa, menita sa pastreze echilibrul interior al posesorului ei. Si pentru ca pentru acesti nativi pasiunea poate ajunge devoratoare, jaspul rosu stimuleaza refacerea vitalitatii organismului, sustinandu-l astfel in timpul starilor acute sau a bolilor cronice. Ancoreaza energia si scoate in evidenta conflictele inainte ca acestea sa se agraveze, oferind solutii in situatiile cele mai dificile. Jaspul rosu va va inspira in a intelege ca iubirea inseamna daruire si nu posesiune, si ca, prin sacralizarea acestui sentiment, putem atinge noi praguri ale elevarii spirituale.

Rubinul va ajuta sa va mobilizati energiile, conferindu-va pasiune si vitalitate, iar prin actiunea sa asupra chakrei inimii – Anahata – echilibrează inima. Lectia rubinului este constanta, pasiunea, maturizarea, respectul pentru partener, pentru ceea ce este, gandeste si simte el.

Venus in Sagetator (pozitie peregrina) vorbeste despre iubirea aventuroasa, exprimata cu franchete, cu sinceritate, direct. În comportamentul afectiv, ca de altfel in toata existenta sa, nativul cu acest aspect astrologic se bazează pe principii etice, filosofice sau religioase. Nobletea, pasiunea si generozitatea sunt tot atatea caracteristici date de acest aspect. Pe de alta parte, Venus in Sagetator va influenta nativul in a-si manifesta tendinta dominatoare si impunatoare, ca un adevarat lider, încercând să convertească ființa iubită la propriile principii și legi interioare.

Recomand acestor persoane granatul.

Granatul Piatra puternic reenergizanta si regeneratoare. Purifica chakrele si le reincarca, revitalizeaza, purifica si echilibreaza energia, aduce serenitate sau pasiune, in functie de nevoi. Inspira dragoste si devotament, echilibreaza dorintele sexuale si calmeaza problemele emotionale, aducand stabilitate, responsabilitate, asumare. Sub influenta granatului, criza se transforma in provocare. Faciliteaza afirmarea propriului adevar si corectitudine fata de sentimentele celorlalti.