Venusul in Berbec (pozitie de exil) indica persoane a caror sentimente pot fi impulsive, explozive, dar instabile; persoane care se indragostesc la prima vedere, se aprind repede, dar la fel de repede se sting.

Recomand acestor persoane coralul rosu si rubinul.

Coralul rosu reduce sentimentele de frustrare, marind comunicativitatea, judecata clara, ratiunea, curajul, responsabilitatea.

Rubinul va ajuta sa va mobilizati energiile, conferindu-va pasiune si vitalitate, iar prin actiunea sa asupra chakrei inimii – Anahata – echilibrează inima. Lectia rubinului este constanta, pasiunea, maturizarea.

Venusul in Taur (pozitie in domiciliu) definesc acele persoane care stiu sa exprime iubirea in mod plenar, armonios. Sunt persoane senzuale, cu profunzime si tarie in exprimarea sentimentelor, devotate, fidele.

Recomand acestor persoane turcoazul albastru.

Ajutand la miscorarea atasamentelor, a sentimentelor de posesiune, Turcoazul este foarte eficient pentru cei care au Venus in Taur pentru ca favorizeaza armonia spirituala.

Actionand la nivelul celei de-a V-a chakra, ce a gâtului, Turcoazul înlatură vechile angajamente, inhibiții și prohibiții și permite sufletului sa se exprime mai mult, in acord cu ceea ce simte.

Venusul in Gemeni (pozitie in trigonocratie) vorbeste despre iubirea declarativa, verbalizata, declamata, dar, de multe ori duala si superficiala. Din dorinta de a cunoaste, de a experimenta, persoanele cu aceasta pozitie in astrograma lor, adeseori nu sunt capabile de devotement si constanta. Iubirea e rationala, explicata, catalogata, spontana dar mai putin traita, simtita, aprofundata.

Recomand acestor persoane peridotul.

Peridotul va poate inspira, invatandu-va cum sa va iertati, favorizand manifestarea claritatii privind viitorul si buna dispozitie psihologica in abordarea prezentului. Facilitand schimbarea, peridotul va ajuta sa descoperiti adevarurile spirituale. Datorita ajutorului sau, asumarea greselilor va fi mai facila si va favoriza mergerea mai departe, invatand manifestarea corecta a devotamentului si pasiunii, dincolo de cuvinte, prin trăiri, fără a face compromisuri între sentiment și rațiune.

Nota: Toate bijuteriile ce exemplifica argumentele prezentate in acest articol pot fi achizitionate, daca sunt in stoc, de pe site-ul nostru www.SignDesign.ro. sau pot fi aduse la comanda.