Perle suave care stralucesc bland printre frumoasele piese de ametist verde si aventurin, amintind de adancurile marii, de comorile ei ascunse, de caldura, calmul si pace ei, intr-o zi insorita de vara.

1. Acest colier, datorita aventurinului din componenta sa este recomandat celor din zodia Gemenilor si Fecioarei, datorita ametistului verde este potrivit celor cu ascendant in Taur si Balanta, iar perlele il recomanda Racilor si Pestilor. Tuturor celor care au planete in zodiile enumerate, sau care vor sa-si puna in valoare atributele acestor zodii, bijuteria le este recomandata. Combinatia este, deasemenea, recomandata celor nascuti Miercuri si Vineri.

O bijuterie făcuta sa creeze un canal al iubirii de la si catre purtatoarea ei.

2. Aventurinul va va stimula manifestarea calmului, blandetii, gasirea si pastrarea armoniei, stabilitatea in manifestarea sentimentelor, stimularea simtului estetic.

In plan psihologic, aventurinul are legatura cu persoanele sensibile. Are puterea de a invoca toleranta celorlalti, impiedicand emiterea de judecati categorice, sustine orice persoana depasita de responsabilitate si indeamna la asumarea responsabilitatii.

3. Creeaza o personalitate onesta, perseverenta si dinamica. Inlatura vechile programe de autoaparare. Aventurinul calmeaza mintea, indeparteaza gandurile de prisos, filtreaza informatiile ce ajung la creier, clarifica perceptia, ascute intelectul si alunga confuzia. Prin capacitatea de a finaliza afacerile neterminate, aventurinul permite luarea deciziilor pe toate planurile. Deblocheaza comunicarea si favorizeaza exprimarea personala. Ajuta la intelegerea starilor emotionale subliminale si la interpretarea sentimentelor. Atenueaza temerile si mareste sensibilitatea.

4. Ametistul verde, aceasta varietate aparte de ametist, este o piatra extrem de puternica si protectoare. Pazeste de atacul energetic si informational malefic, metamorfozand energia in dragoste. Ametistul transforma energiile „joase” in energii cu frecvente mari, proprii lumii spirituale, a entitatilor de lumina si iubire, a Sfintei Treimi.

La nivelul structurii fizice, actionand ca si un calmant natural, ametistul blocheaza tensiunile datorate energiilor telurice precum si energiile negative din mediul inconjurator.

5. Ametistul este deosebit de eficient si benefic in plan mental, calmant sau stimulant in functie de nevoi. Rational, va ajuta sa va adunati, sa va simtiti mai concentrati si stapani pe situatie, facilitand asimilarea ideilor noi, legarea cauzei de efect.

6. In plan spiritual, serenitatea sa favorizeaza starile superioare de constiinta si meditatie. Deasemenea, confera putere de patrundere a mintii, capacitati telepatice, stapanire de sine, intelegere mentala prin identificare intelectuala, inteligenta creatoare.

Ametistul echilibreaza nivelul superior si cel inferior, promovand centrarea, echilibrul emotional. Piatra spirituala, ametistul faciliteaza dragostea pentru Divin, ajutandu-va sa va apropiati de adevarata natura a acestuia si sustine altruismul si inteligenta emotionala. Va ajuta sa constientizati starea de unitate, de comuniune cu legile cosmice, de non-identitate cu corpul fizic si de identificare cu natura sa spirituala.

7. Perla, in aceasta combinatie, vine sa “lege” aceasta bijuterie, sa aduca echilibru, sa implineasca, potentand ca intregul ansamblu sa fuctioneze la cote maxime. Fiind rezultatul unui indelung proces de metamorfozare, de transformare a unui graunte de nisip iritant intr-o creatie luminoasa, irizanta, gingasa, perla poarta in ea capacitatea de a evolua, de a se perfectiona continuu. Este o semipretioasa de-a dreptul romantica si empatica. Sensibila prin structura ei, perla defineste persoanele care au nevoie de ocrotire si tandrete, de blandete si intelegere, persoane care au nevoie sa asculte si sa fie ascultate.

Aceasta bijuterie, prin combinatia inspirata reconfortează, îngrijește și protejează inima, actionand imediat si direct asupra celui de-al IV-lea centru energetic Anahata, si incepand cu acesta, asupra tuturor centrilor energetici superiori, pana la Sahasrara. Ca si echilibrant general colierul are puterea de a readuce lucrurile sub control. Util pentru afecțiunile maligne. Liniștește greața, înlătură emoțiile și gândurile negative. Conferă bunăstare generală și calm emoțional.

O bijuterie protectoare, care emana bucurie, blandete, iubire, inspirandu-ne sa acceptam schimbarile din viata noastra pe care vi-o puteti achizitiona de pe site-ul nostru www.SignDesign.ro.