Termeni si Conditii

Cum se face comanda

Daca aveti deja cont la noi, introduceti in sectiunea Autentificare din pagina Contul Meu adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat si parola si veti avea acces la contul dumneavoastra, completat deja cu informatiile dumneavoastra generale. Aveti  posibilitatea de a actualiza anumite informatii daca este necesar.

Daca aveti cont la noi dar ati uitat parola, utilizati functia de regenerare a parolei dand click pe Ai uitat parola? in sectiunea Autentificare din pagina Contul Meu. Dupa ce introduceti adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat initial, dati click pe butonul OBTINE PAROLA NOUA si in scurt timp veti primi un e-mail in adresa respectiva cu parola dumneavoastra.

Daca sunteti client nou, completati datele din sectiunea Inscriere din pagina Contul Meu. Aceste date raman confidentiale si nu vor fi utilizate de catre noi decat in relatia cu dumneavoastra. La urmatoarele comenzi nu veti mai completa aceste date, deoarece se vor pastra in contul dumneavoastra.

Comanda telefonica Puteti contacta un agent de vanzari din echipa SignDesign, sunand la numarul de telefon 0758.230.999.

Inainte sa faceti o comanda telefonica, notati-va codurile produselor dorite.

Verificarea comenzii: in pagina Cos aveti posibilitatea sa verificati cu atentie toate detaliile comenzii dumneavoastra. Dupa ce ati verificat toate datele dati click pe butonul finalizeaza comanda.

Confirmarea comenzii este facuta prin afisarea unui mesaj de confirmare din partea sistemului ce contine instructiuni utile pentru vizualizarea comenzilor plasate sau plata acestora.

In scurt timp veti primi un e-mail de confirmare ce contine detaliile esentiale ale comenzii dumneavoastra, in adresa de e-mail pe care ati specificat-o la inregistrare. Va rugam sa verificati si in bulk /spam in cazul in care aveti adresa pe Yahoo, Gmail sau alte adrese gratuite intrucat exista riscul ca mesajele sa fie stocate acolo.

Daca exista nelamuriri in momentul procesarii comenzii de catre noi, veti fi contactat de un reprezentant SignDesign.

Coletul va fi livrat imediat, urmand ca dumneavoastra sa faceti plata la primirea acestuia.

Pe parcursul procesarii comenzii de catre noi, veti primi e-mailuri automate cu stadiul in care se afla comanda dvs. Deasemenea, din contul dvs. puteti verifica oricand statusul comenzilor. Pentru aceasta, intrati la sectiunea Contul meu din meniul de sus si autentificati-va introducand datele cu care v-ati inregistrat (e-mail si parola), si veti gasi la Vizualizare Comenzi o lista cu toate comenzile dumneavoastra in care puteti vizualiza statusul acestora.

 

Cum se face livrarea

Selectia modalitatii de livrare se face in functie de localitatea specificata de dumneavoastra la adresa de livrare. Coletele vor fi livrare prin curier rapid in cazul in care localitatea de destinatie se numara printre localitatile din reteaua curierului nostru. In caz contrar, livrarea o vom face prin Serviciul de Curierat al Postei Romane. Aceasta abordare este menita sa ne protejeze de situatiile in care taxa de livrare creste semnificativ datorita tarifelor pe km taxate de curieri in afara ariei lor de acoperire.

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei iar produsele sunt asigurate 100% pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Timpul de livrare prin Curier rapid este cuprins intre 2 – 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii iar prin Posta Romana este cuprins intre 5 – 7 zile lucratoare (in orice localitate din tara).

Costul de livrare este suportat de catre vanzator.
Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sau Posta Romana sa livreze la timp, fapt pentru care SignDesign nu va plati despagubiri pentru prejudiciile creeate de nelivrarea la timp a produselor.

 

Cum se face plata

Modalitatea de plata este plata ramburs (la livrare)

Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea lor de la oficiul postal de care apartineti, in functie de metoda de livrare.
In cazul livrarii prin Serviciul de Curierat al Postei Romane veti fi instiintat printr-un aviz postal introdus in cutia postala sa va prezentati la cel mai apropiat oficiu postal pentru a plati si ridica comanda efectuata. Daca nu primiti instiintarea in cutia postala, va recomandam sa verificati la Oficiul Postal de care apartineti primirea coletului in 3-5 zile de la momentul confirmarii preluarii comenzii.

Atentie: Neacceptarea de la curier, absenta repetata de la adresa de livrare indicata/agreata sau neridicarea de la posta a unui colet aferent unei comenzi ferme lansate de dvs. atrage dupa sine inscrierea unei mentiuni negative in contul dvs. si blocarea unor comenzi viitoare pana la recuperarea costului de livrare si retur a coletului dvs. sau, dupa caz, inceperea demersurilor legale de recuperare a pagubelor create magazinului nostru.

 

Conditii de returnare

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati la numarul 0758.230.999 sau sa ne scrieti un e-mail la adresa office@signdesign.ro

Produsele cumparate pot fi returnate doar in ambalajul original (inclusiv elementele de protectie antisoc), fara a fi utilizate sau deteriorate, in termen de 10 zile de la primire (mai exact, sa ajunga la noi in cel tarziu 10 zile de la receptionarea lor de catre dvs.), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

SignDesign va inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor, prin mandat postal. Cheltuielile directe ocazionate de returnare a marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate in totalitate de cumparator iar returnarea produselor se va face folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor catre dvs. (ex.: daca ati primit produsele prin curier rapid va trebui sa ni le returnati tot prin curier rapid).
Adresa de primire a produselor returnate:
S.C. SIGN ART DESIGN S.R.L. Str. Col. N. Holban nr.15 Galati