Politica de Confidentialitate

1) Introducere

Sign Art Design S.R.L. se angajează să protejeze datele cu caracter personal furnizate de persoanele care se abonează la newsletter-ul signdesign.ro, respectiv numele, prenumele și adresa dumneavoastră de e-mail.

Pentru a ne asigura că datele dumneavoastră personale sunt în siguranță, comunicăm în mod regulat politica de protecție a datelor cu caracter personal precum și instrucțiunile de lucru referitoare la acest aspect, tuturor abonaților signdesign.ro.

Această politică de protecție a datelor cu caracter personal descrie practicile noastre privind colectarea, utilizarea și transferul datelor comunicate direct site-ului signdesign.ro.

Dacă, din orice motiv, termenii stabiliți în cadrul acestei Politici de protecție a datelor cu caracter personal, nu sunt acceptabili pentru dumneavoastră, aveți posibilitatea de a ne comunica acest lucru și eventual puteți solicita explicit ștergerea datelor dumneavoastră, prin trimiterea mesajului la adresa de e-mail contact@signdesign.ro sau folosind linkul dedicat de dezabonare inclus în fiecare e-mail pe care îl primiți din partea signdesign.ro.

2) Informații personale colectate

signdesign.ro este un site de informare și magazin online care comercializează bijuterii din argint cu pietre semiprețioase și cuprinde articole și servicii pe teme de astrologie, gemologie, cultură, sănătate holistică și spiritualitate. signdesign.ro colectează și prelucrează date cu caracter personal prin intermediul platformei WordPress, platformă  cu un nivel ridicat de siguranță, trasabilitate și confidențialitate, accesibilă în mod controlat reprezentanților signdesign.ro.

signdesign.ro tratează datele cu caracter personal într-o manieră compatibilă cu cerințele Directivei UE 95/46 și cu cele ale Regulamentului 679/2016.

signdesign.ro nu solicită și nu prelucrează date cu caracter personal din categoriile speciale, ci doar date non-sensibile necesare și relevante pentru întocmirea facturii și a actelor aferente expediției în cazul cumpărării de bijuterii de pe site, date necesare procesului de întocmire a astrogramei și trimitere a răspunsului la Chestionarul astrologic solicitat expres de client, precum și a newsletter-ului cu produsele și articolele publicate pe signdesign.ro.

Datele considerate sensibile/cu caracter special ar putea fi, dar nu se limitează la, informații referitoare la rasă sau etnie, opinii politice, religie, calitatea de membru al sindicatelor, sănătate, preferințe sexuale sau cazier judiciar.

Datele colectate și prelucrate de signdesign.ro includ date cu caracter personal, cum ar fi datele de contact (nume, prenume, adresă de e-mail).

După comunicarea datelor cu caracter personal veți primi un e-mail prin care vi se va solicita să confirmați acceptarea explicită și informată de a dezvălui aceste informații către signdesign.ro pentru a fi utilizate la trimiterea newsletter-ului periodic.

3) Utilizarea și divulgarea informațiilor personale

În conformitate cu cerințele partenerilor signdesign.ro cu care derulăm relații contractuale (ex: firma de curierat) utilizăm și/sau comunicăm datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea finalizării expediției.

Datele cu caracter personal sunt utilizate pentru trimiterea newsletter-ului periodic, a prezentărilor diferitelor produse, servicii și articole pe teme de astrologie, gemologie, cultură, sănătate holistică și spiritualitate.

Informațiile personale colectate de către signdesign.ro sunt utilizate numai în scopurile prezentate.

signdesign.ro nu vinde si nu transferă informațiile dumneavoastră personale unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute de lege.

Dacă în orice moment decidem să folosim datele personale într-o manieră diferită de cea declarată în momentul în care a fost colectată, vom face acest lucru public, vă vom anunța și vă vom oferi posibilitatea de a alege dacă putem să folosim sau nu informațiile dumneavoastră în acest mod diferit.

In cazul in care signdesign.ro este obligat de un act normativ (lege, statutul, regulament, decizie) ordonanță sau hotărâre judecătorească să divulge date cu caracter personal, conformarea va fi îndeplinită fără informarea sau acordul persoanei vizate.

4) Securitatea informațiilor

Pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a menține acuratețea datelor și a asigura utilizarea corectă a datelor, implementăm măsuri de securitate fizică, IT și organizaționale rezonabile și adecvate pentru a proteja eficient toate datele cu caracter personal pe care le colectăm/stocăm/prelucrăm.

În vederea îmbunătățirii măsurilor prezentate în actuala Politică de protecție a datelor cu caracter personal, vom depune toate eforturile pentru a ne asigura că datele sunt corecte, complete, actuale și relevante pentru utilizarea dorită, iar modificările ce vor surveni vor fi descrise în versiunea actualizată.

signdesign.ro va testa și revizui periodic eficiența măsurilor pentru a proteja datele față de riscurile de pierderi, utilizări incorecte, acces neautorizat, dezvăluire, modificare sau ștergere/distrugere fără drept.

Furnizarea de informații personale de către dumneavoastră este în întregime voluntară și aveți dreptul să nu furnizați informații personale.

Dacă aveți nevoie de asistență pentru accesarea, actualizarea, corectarea sau ștergerea informațiilor personale sau dacă nu mai doriți serviciile noastre, puteți trimite oricând o solicitare în acest sens la adresa de e-mail: contact@signdesign.ro

5) Modificări ale politicii de proțectie a datelor cu caracter personal

signdesign.ro își rezervă dreptul de a modifica Politica de protecție a datelor cu caracter personal în orice moment și pentru orice motiv. Dacă există modificări semnificative acestea se vor reflecta în timp util în versiunea actualizată a acestui document.

Puteți reveni periodic la politica de protecție a datelor cu caracter personal pentru a fi informat privind cea mai nouă versiune a acestui document.

6) Durata stocării/prelucrării datelor cu caracter personal

este de 5 ani, termen după care se solicită din nou consimțământul iar, în lipsa acestuia, datele vor fi șterse.

7) Clarificări

Pentru orice detalii, întrebări, clarificări, cu privire la informațiile dumneavoastră personale, așteptăm solicitările dumneavoastră la adresa de e-mail contact@signdesign.ro


Data ultimei revizuiri: 24 mai 2018