www.signdesign.ro Colier argint cu topaz verde si peridot

Colier argint cu topaz verde si peridot

In curand

Colier argint cu topaz verde si peridot:

daca iti place, spune si prietenilor!

google pinterest

Descriere Produs

Colier argint cu topaz verde si peridot: Pandantiv din argint 925 care alatura, cu multa inspiratie, intr-o singura bijuterie, turmalina verde, cristalul suprem pentru chakra inimii, celor trei topaze albastre care completeaza informational si energetic aceasta bijuterie, dandu-i stralucire si unicitate.
Lungime: 5,4 cm
Greutate: 8,5 gr
In culorile inconfundabile ale valurilor oceanului ce se sparg in lumina stralucitoare a Soarelui, semipretioasa de vibratie inalta, turmalina verdelit ofera purtatoarei un profund sentiment de pace si calm, putere si vitalitate, incurajand exprimarea personalitatii in libertate deplina. Considerata “Piatra muzelor” turmalina incurajeaza viziunea, inspiratia si o creativitate nelimitata.
Topazul albastru stimuleaza comunicarea noastra cu Cerurile de Lumina, constituindu-se intr-un adevarat canal de legatura. Astfel, rugaciunile noastre sunt mai lesne auzite. Culoare excelenta pentru meditatie si armonizarea cu eul superior, in plan mental sustine trairea vietii conform propriilor aspiratii si pareri. London topazul va permite sa vedeti scenariile vietii si sa va dati seama unde v-ati indepartat de adevarul propriu.
O veche legenda egipteana povesteste ca turmalina, in lungul ei drum din inima Pamantului catre Soare, calatorind pe un curcubeu a imprumutat culorile acestuia.
Sunetul marii calde cuprins intr-o bijuterie sofisticata, reflexia cerului in ocean, acest pandantiv este un talisman al renasterii si dobandirii libertatii spirituale si iluminarii.

www.signdesign.ro Colier argint cu topaz verde si peridot

 

 

Opinii

Nu există nici un comentariu, vrei să fii primul care comentează? Dacă da, atunci Click Aici!

Fii primul care comentează “Colier argint cu topaz verde si peridot”