brosa argint cu cuart transparent, jasp mozaic citrin kunzit
brosa argint cu cuart transparent, jasp mozaic citrin kunzitbrosa argint cu cuart transparent, jasp mozaic citrin kunzitbrosa argint cu cuart transparent, jasp mozaic citrin kunzit

Brosa din argint cu cristal de cuart, sediment marin de jasp, topaz imperial si kunzit

270 lei

Brosa din argint cu cristal de cuart, sediment marin de jasp, topaz imperial si kunzit: Brosa din argint 925 lucrat manual, construit in jurul unui cristal de cuart in forma autentica, neprelucrata, insotit de frumoase sedimente marine de jasp, trei topaze imperiale fatetate si un kunzit.
Lungime /latime: 7,0 cm/6,0 cm
Greutate: 37,8 gr.
Un fluture stilizat, o bijuterie novatoare si creativa, plina de forta si energia pe care le confera cristalul de cuart in stare naturala, menita sa aduca buna dispozitia si protectie in orice moment !

Stoc epuizat

Cod Produs: SD000114. Categorie: . Tags: , , , .

daca iti place, spune si prietenilor!

google pinterest

Descriere Produs

Brosa din argint cu cristal de cuart, sediment marin de jasp, topaz imperial si kunzit: Brosa din argint 925 lucrat manual, construit in jurul unui cristal de cuart in forma autentica, neprelucrata, insotit de frumoase sedimente marine de jasp, trei topaze imperiale fatetate si un kunzit.
Lungime /latime: 7,0 cm/6,0 cm
Greutate: 37,8 gr.
Un fluture stilizat, o bijuterie novatoare si creativa, plina de forta si energia pe care le confera cristalul de cuart in stare naturala, menita sa aduca buna dispozitia si protectie in orice moment!

brosa argint cu cuart transparent, jasp mozaic citrin kunzit

Opinii

Nu există nici un comentariu, vrei să fii primul care comentează? Dacă da, atunci Click Aici!

Fii primul care comentează “Brosa din argint cu cristal de cuart, sediment marin de jasp, topaz imperial si kunzit”