www.signdesign.ro Bratara initiatica din argint cu peridot brut 2
www.signdesign.ro Bratara initiatica din argint cu peridot brutwww.signdesign.ro Bratara initiatica din argint cu peridot brut 1www.signdesign.ro Bratara initiatica din argint cu peridot brut 3www.signdesign.ro Bratara initiatica din argint cu peridot brut 4www.signdesign.ro Bratara initiatica din argint cu peridot brut 5www.signdesign.ro Bratara initiatica din argint cu peridot brut 6

Bratara initiatica din argint cu peridot brut

399 lei

Bratara initiatica din argint cu peridot brut: Bratara initiatica din argint 925, lucrata manual, o insiruire de piese de peridot brut, valoroase prin forma si culoarea lor, protectoare si regeneratoare.
Lungime reglabila: de la 15,3 cm pana la 19,0 cm
Latimea maxima: 1,2 cm
Greutate: 17,3 gr.
Peridotul, asociat planetei Mercur si celei de-a treia chakra – Manipura, chakra plexului solar, initiaza vindecarea la nivelul corpului fizic prin echilibrarea sistemului endocrin. Manipura, centrul energetic al personalitatii, este chakra care ne ajuta sa ne identificam corect social, sa ne incadram si sa ne subordonam normelor sociale ale vremurilor in care am ales sa venim, sa manifestam forta personala, tenacitatea, adaptabilitatea, in mod just. Chakra plexului solar constituie soarele si centrul de forta al omului. Aici preluam energia solara care hraneste, printre altele, corpul nostru fizic, dandu-i vitalitate. Piatra a dizolvarii si reciclarii starilor emotionale negative, fiind amintita in Apocalipsa Sfantului Ioan ca cea de-a saptea piatra in fundatia Orasului Sfant (“Temeliile zidului cetatii sunt impodobite cu tot felul de pietre scumpe: ….. a cincea de sardonix, a şasea de sardiu, a şaptea de hrisolit”), peridotul inlatura pulsiunile si dorintele emanate de centrii energetici inferiori, folosind energiile lor creative in mod constient, transferand continutul spiritual al chakrelor superioare la nivelul structurii fizice, a lumii materiale, in manifestare. O bijuterie protectoare si prietenoasa care, datorita peridotului din componenta sa, confera purtatoarei echilibru, sanatate; sustine in demararea unor noi proiecte si in mentinerea si consolidarea relatiilor!” target=”_blank”>Peridotul, asociat planetei Mercur si celei de-a treia chakra – Manipura, chakra plexului solar, initiaza vindecarea la nivelul corpului fizic prin echilibrarea sistemului endocrin. Manipura, centrul energetic al personalitatii, este chakra care ne ajuta sa ne identificam corect social, sa ne incadram si sa ne subordonam normelor sociale ale vremurilor in care am ales sa venim, sa manifestam forta personala, tenacitatea, adaptabilitatea, in mod just. Chakra plexului solar constituie soarele si centrul de forta al omului. Aici preluam energia solara care hraneste, printre altele, corpul nostru fizic, dandu-i vitalitate.
Piatra a dizolvarii si reciclarii starilor emotionale negative, fiind amintita in Apocalipsa Sfantului Ioan ca cea de-a saptea piatra in fundatia Orasului Sfant (“Temeliile zidului cetatii sunt impodobite cu tot felul de pietre scumpe: ….. a cincea de sardonix, a şasea de sardiu, a şaptea de hrisolit”), peridotul inlatura pulsiunile si dorintele emanate de centrii energetici inferiori, folosind energiile lor creative in mod constient, transferand continutul spiritual al chakrelor superioare la nivelul structurii fizice, a lumii materiale, in manifestare.
O bijuterie protectoare si prietenoasa care, datorita peridotului din componenta sa, confera purtatoarei echilibru, sanatate; sustine in demararea unor noi proiecte si in mentinerea si consolidarea relatiilor!

Stoc epuizat

daca iti place, spune si prietenilor!

google pinterest

Descriere Produs

Bratara initiatica din argint cu peridot brut: Bratara initiatica din argint 925, lucrata manual, o insiruire de piese de peridot brut, valoroase prin forma si culoarea lor, protectoare si regeneratoare.
Lungime reglabila: de la 15,3 cm pana la 19,0 cm
Latimea maxima: 1,2 cm
Greutate: 17,3 gr.
Peridotul, asociat planetei Mercur si celei de-a treia chakra – Manipura, chakra plexului solar, initiaza vindecarea la nivelul corpului fizic prin echilibrarea sistemului endocrin. Manipura, centrul energetic al personalitatii, este chakra care ne ajuta sa ne identificam corect social, sa ne incadram si sa ne subordonam normelor sociale ale vremurilor in care am ales sa venim, sa manifestam forta personala, tenacitatea, adaptabilitatea, in mod just. Chakra plexului solar constituie soarele si centrul de forta al omului. Aici preluam energia solara care hraneste, printre altele, corpul nostru fizic, dandu-i vitalitate. Piatra a dizolvarii si reciclarii starilor emotionale negative, fiind amintita in Apocalipsa Sfantului Ioan ca cea de-a saptea piatra in fundatia Orasului Sfant (“Temeliile zidului cetatii sunt impodobite cu tot felul de pietre scumpe: ….. a cincea de sardonix, a şasea de sardiu, a şaptea de hrisolit”), peridotul inlatura pulsiunile si dorintele emanate de centrii energetici inferiori, folosind energiile lor creative in mod constient, transferand continutul spiritual al chakrelor superioare la nivelul structurii fizice, a lumii materiale, in manifestare. O bijuterie protectoare si prietenoasa care, datorita peridotului din componenta sa, confera purtatoarei echilibru, sanatate; sustine in demararea unor noi proiecte si in mentinerea si consolidarea relatiilor!

www.signdesign.ro Bratara initiatica din argint cu peridot brut 6

Opinii

Nu există nici un comentariu, vrei să fii primul care comentează? Dacă da, atunci Click Aici!

Fii primul care comentează “Bratara initiatica din argint cu peridot brut”