Bratara argint cu ametist si fluorina violet Reducere!
Bratara de argint cu ametist si fluorina violetBratara de argint cu ametist si fluorina violetBratara argint cu ametist si fluorina violetBratara argint cu ametist si fluorina violetBratara argint cu ametist si fluorina violetBratara argint cu ametist si fluorina violetBratara argint cu ametist si fluorina violet

Bratara de argint cu ametist si fluorina violet

650 lei 399 lei

Bratara din argint 925 lucrata manual, la care designer-ul a reusit in mod inspirit sa puna in valoare frumusetea calma si calda a fluorinei adaugandu-i ametistul stralucitor, fatetat.
Lungime reglabila: de la 21 cm pana la 24 cm,
Latimea maxima: 5,1 cm,
Greutate: 78 gr.
O bijuterie prietenoasa, potrivita in orice ocazie!

Stoc epuizat

Cod Produs: SD000005. Categorie: . Tags: , .

daca iti place, spune si prietenilor!

google pinterest

Descriere Produs

Bratara de argint cu ametist si fluorina violet: Bratara din argint 925 lucrata manual, la care designer-ul a reusit in mod inspirit sa puna in valoare frumusetea calma si calda a fluorinei adaugandu-i ametistul stralucitor, fatetat.
Lungime reglabila: de la 21 cm pana la 24 cm.
Latimea maxima: 5,1 cm.
Greutate: 78 gr.
O bijuterie prietenoasa, potrivita in orice ocazie!

Cu magnetismul sau aparte, ametistul a insotit omenirea, pe tot parcursul istoriei sale. Il regasim in cultura vechilor egipteni, a etruscilor, a romanilor. China antica folosea ametistul in creearea de bijuterii protectoare. Egiptenii antici foloseau ametistul ca masura de contracarare a sentimentelor de culpabilitate. Ametistul era nelipsit din panoplia de bijuterii ritualice care insotea mumia faraonului, in viata sa vesnica. Grecii si romanii considerau ca ametistul este piatra care potoleste orice fel de pasiuni, fie ele datorate iubirii, bauturii, intoxicatiilor cu diverse substante, jocurilor de noroc sau altor cauze.
Urcand pe firul vremii, in Europa Evului Mediu ametistul devine piatra episcopala, ca si piesa principala in tinuta vestimentara clericala.
Soldatii Europei medievale purtau amulete de ametist ca metoda de protectie in lupta iar celebrii Merovingieni, luand exemplu anticilor, au folosit ametistul in rolul sau de a-i proteja dupa moarte. Se credea, in general, ca-l fereste pe posesor de vraji.
Toate aceste convingeri au promovat ametistul ca si piatra preferata in alcatuirea diverselor obiecte de podoaba, de cult sau chiar si a obiectelor de folosinta, rezervate, desigur, celor bogati.
Bratara argint cu ametist si fluorina violet

Bratara argint cu ametist si fluorina violet