Bratara argint cu citrin si druza de titan Reducere!
Bratara argint cu citrin si druza de titanBratara argint cu citrin si druza de titanBratara argint cu citrin si druza de titanBratara argint cu citrin si druza de titanBratara argint cu citrin si druza de titanBratara argint cu citrin si druza de titanBratara argint cu citrin si druza de titan

Bratara argint cu citrin si druza de titan

559 lei 389 lei

Bratara argint cu citrin si druza de titan: Bratara din argint 925 lucrata manual, cu o formatiune naturala, unica, neprelucrata, din titan, inconjurata de frumoase pietre fatetate de citrin auriu.
Lungime reglabila: de la 18,4 cm pana la 22 cm,
Latimea maxima: 4,4 cm,
Greutate: 78 gr.
O bijuterie de mare valoare estetica care va va innobila tinuta si va atrage atentia tuturor asupra dumneavoastra!

Stoc epuizat

Cod Produs: SD000009. Categorie: . Tags: , .

daca iti place, spune si prietenilor!

google pinterest

Descriere Produs

Bratara argint cu citrin si druza de titan: Bratara din argint 925 lucrata manual, cu o formatiune naturala, unica, neprelucrata, din titan, inconjurata de frumoase pietre fatetate de citrin auriu.
Lungime reglabila: de la 18,4 cm pana la 22 cm.
Latimea maxima: 4,4 cm.Greutate: 78 gr.
O bijuterie de mare valoare estetica care va va innobila tinuta si va atrage atentia tuturor asupra dumneavoastra!

Titanul, acest metal de tranzitie, dur, lucios, de culoare argintie si rezistent la coroziune are o densitate neobisnuit de mica. A fost descoperit in Anglia in 1791 si datorita calitatilor sale fizice a primit numele celebrelor personaje din mitologia greaca. Titanii – fiii si fiicele lui Uranus si ai Gaiei – alcatuiau prima generație divina, precedenta olimpienilor. Personificau forțele naturii iar in tradiția greaca erau considerati adesea iraționali. Reprezentau forța oarba a violenței primitive.
Titanul este un element chimic cu numarul atomic 22, “numar maestru”. 22 contine secretele multor intrebari ezoterice purtand calitati de medium, precum sensibilitate marita, intuitie si constienta psihica.
Proprietațile titanului sunt similare chimic si fizic cu cele a zirconiului. Safirele si rubinele isi procura proprietatea de asterism de la impuritațile de dioxid de titan prezent in ele.
Titanul este prezent in majoritatea rocilor vulcanice si in cele sedimentare derivate din ele, precum si in vietați sau in acumularile naturale de apa. Meteoriții pot conține acest element, care a fost detectat in Soare, Luna si in stelele reci. Titaniul se mai poate gasi in cenusa carbunilor, plante si chiar si in corpul uman.

Bratara argint cu citrin si druza de titan