Bijuterii astrologice in istorie- Principesa de Savoia

E momentul la care ai visat o viata. E incununarea frumusetii, intelepciunii si, uneori, a zbaterilor tale. Lumea iti este la picioare sau, dimpotriva, trebuie convinsa ca tu esti invingatoarea. Si in tot acest vartej emotional ai nevoie de un aliat secret – inelul de pe deget care straluceste ascuns, semn al fortei tale. Haideti sa vedem impreuna, in cazul a doua persoane importante, care a fost compatibilitatea astrologica a inelului de logodna primit si purtat in momentul casatoriei lor.

Nascuta la 03 aprilie 1969 in Levallois-Perret (Franta), Clotilde Courau devine, prin casatoria cu Printul Emmanuel Philibert de Savoia, Principesa de Savoia, Venetia si Piemont si pretendenta la titlul de Regina a Italiei, in cazul in care monarhia ar fi restaurata in aceasta tara.

Incepand cu anul 1990, Clotilde Courau face primii pasi in domeniul actoriei. Devine astfel una dintre noile favorite ale cinematografiei franceze. Un numar mare de filme precum si activitatea teatrala ii aduc recunoasterea talentului sau, fiind distinsa cu premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul International de Film (Berlin), nominalizata pentru premiul César pentru Cea mai buna actrita in rol secundar, in 1995 premiul pentru Cel mai promitator tanar actor si in martie 2000 premiul pentru Cea mai  promitatoare actrita franceza de cinema.

In data de 25 septembrie 2003, are loc casatoria celor doi: Printul Emmanuel Philibert de Savoia si Clotilde Courau la Bazilica Sf. Maria a Ingerilor si-mucenicilor-in-Roma, Clotilde dand nastere, trei luni mai tarziu, primei lor fiice Vittoria Printesa de Savoia si peste alti trei ani,celei de-a doua fiice Luisa de Savoia.

Printesa Clotide, este o fermecatoare reprezentanta a zodiei Berbec,cu un ascendent in Pesti, nascuta, conform zodiacului chinezesc, in Anul Cocosului. Analizandu-i harta astrologica natala, constatam ca in tema sa, planetele sunt situate preponderant in zodii de foc. Planeta dominant este, desigur, Martele, cel care tuteleaza zodia Berbecului. In ordine Neptun si Jupiter au un cuvant important de spus in astrograma analizata. Prin urmare, Berbecul (in care se afla Soarele), Sagetatorul (in care e situat Mijlocul Cerului) si Pestii (in care este situat Ascendentul) sunt zodiile care ii traseaza destinul si-i definesc personalitatea.

Inelul de logodna ales de printul de Venetia pentru viitoarea sa sotie este o constelatie de inimioare din diamante si rubine. Avand in vedere astrograma natala a Printesei Clotide, alegerea acestui inel este cu adevarat inspirata, daca nu cumva este aleasa avand consiliere specializata in astrologie. Rubinul vine sa stimuleze, sa potenteze cele 5 planete aflate in Berbec precum si Martele situat in Sagetator, diamantul, aceasta piatra pretioasa extraordinara stimuleze atat Luna cat si zodia aflata in Mijlocul Cerului, Sagetatorul, precum si anumite aspecte ale Pestilor. Pe de alta parte, Rubinul este cel care sustin Muladhara – prima chakra – in timp ce Diamantul este specific celei de-a saptea chakra , Sahasrara, aducand armonie si unitate in functionarea tuturor celor sapte chakre.

Concluzia acestui studiu este aceea ca, in momentele importante ale vietii noastre, putem beneficia de aliati puternici. Pietrele pretioase si semipretioase ne pot fi utile prin tipul si calitatea energiilor vehiculate de acestea, in deplina corelare cu necesitatile noastre de moment sau cu nazuintele noastre pe termen lung.

Este la indemana noastra sa descoperim aceasta informatie si s-o materializam prin alegerea bijuteriei potrivite.

 

 

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,